Dikke billen, dat zouden alle vrouwen moeten willen!

bumbum04 Je ziet zo dat deze vrouw beschikt over een goed stel hersens én ook nog eens gezonder is!

Ja hoor. Februari is nog maar zes dagen oud, maar we hebben alweer een onderzoek van-wat-heb-ik-jou-daar te pakken. Want wat lees ik vandaag (6 februari 2016)? Dames die beschikken over forse billen hebben daarnaast nog meer pluspunten: ze zijn gezonder en beschikken daarbij vaak ook nog over een goed stel hersens. Maar daarmee is de koek nog niet op: eigenaressen van een imposante bilpartij hebben ook nog eens minder vaak last van een chronische ziekte. Dat is wat je noemt een win-win-win-winsituatie!

Hoe we aan deze prettig stemmende kennis komen? Het is onderzocht door Konstantinos Manolopoulos (wie kent hem niet?) aan de Universiteit van Oxford en dan is het WAAR (als je trouwens op deze link drukt, kom je terecht bij adembenemend saai proza, doch dit terzijde).

Voeg daarbij het – ook alweer wetenschappelijk onderbouwde – feit dat vrouwen met een Beyoncé-derrière ook nog eens slimmere kinderen baren (zo zou het in de dijen en het achterwerk van de vrouw aanwezige vet helpen bij de opbouw van het zuigelingenbrein) en je zit als man van een dikbebilde vrouw helemaal op rozen.

Met deze wetenschap komen we het weekend wel weer door. Ik wens jullie allen daarom een gezegende zondag!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *