Kom maar terug bij papa

André quasi-sip voor Mamamini De auteur met links van hem
zijn teruggekochte, onvolprezen prachtboek
De geluksverdeling
(klik op de foto voor vergroting)

Dit is de dag die je wist dat zou komen: vandaag (16 juni 2015) heb ik mijn debuutroman De geluksverdeling aangetroffen (en teruggekocht) in een Mamamini-vestiging in Groningen (een kringloopwinkel). Ongelezen. Zo goed als nieuw. Wat jullie zeggen, nogal triest. Je kunt het ook zien als het toppunt van recycling.
Maar ik besloot het filosofisch op te vatten. Mijn roman is opgenomen in De Kringloop en stond klaar om aan een nieuwe reïncarnatie te beginnen, in een nieuwe ziel.
Mijn vrouw zei, heel praktisch: ‘Had je je boek niet kunnen laten staan? Dan had iemand anders het misschien gekocht.’
Maar je kunt je eigen geesteskind toch niet als een weesje achterlaten?

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *