Zijn jullie al veranderd in robots, geschikt voor de nieuwe wereldorde?

Tsjonge, jonge, denk je ondertussen de bodem van het paranoïde complotdenken wel bereikt te hebben, in de vorm van een sticker die doodleuk oproept tot het stoppen met het desinfecteren van je handen, omdat ‘we belazerd worden’, blijkt zich daaronder toch nóg een souterrain in de menselijke geest te bevinden waar, in de vochtige, donkere, muffe uithoeken, een nog waanzinniger wereldbeeld wordt opgeroepen.

Ik doel op de ingezonden mededeling (zie hieronder) die gisteren (18 juli 2020) in de Volkskrant stond. Wat daar in een paar regels aan wartaal en geraaskal omtrent COVID-19 wordt opgedist is werkelijk verbijsterend.

Mocht je de moed hebben een kijkje te gaan nemen op de in de i.m. genoemde website, dan raak je alras verstrikt in een kleverig web van ongefundeerde, achterdochtige of ronduit kwalijke onzin (‘men wil de democratie en de rechtsstaat opheffen’ en ‘Dit was o.a. de oorzaak van de miljoenen zieke kinderen in Afrika, die zij destijds met dr. Fauchi gevaccineerd hebben.’) die mij de adem en de lust tot verder lezen benam.

Ik raad jullie aan – voor je eigen geestelijk welbevinden – het te laten bij de ingezonden mededeling boven aan deze bijdrage, dan heb je al gegeten en gedronken.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *