Onderbroeken vol passie

We hebben uw bestelling met de grootste zorg en liefde verwerkt’…en dat voel je!

We doen het allemaal… online bestellen. Dingen die je normaal even achteloos koopt tijdens een zaterdag winkelen in de stad bestel je tijdens het Covidium – meer dan voorheen – op internet. Ik vorm daarop geen uitzondering.

Zo bestelde ik een paar dagen geleden enkele nieuwe onderbroeken bij underwear.nl. Toen de bestelling vandaag (2 maart 2021) werd afgeleverd, vond ik in de kartonnen doos behalve de Sloggi-slips (prettige pasvorm, maximale ondersteuning) een briefje: ‘Wij hebben uw bestelling met de grootste zorg en liefde verwerkt.’

Nou, nou, dames en heren van underwear.nl, mag het een onsje minder? Kom op zeg, dit soort bestellingen wordt gewoon ongeïnspireerd in een doos geflikkerd – en dat is helemaal niet erg, als het maar vlug en in de juiste hoeveelheid gebeurt. Ik wil gewoon mijn bestelling zo snel mogelijk hebben. En dan mogen de jongens en meisjes van underwear.nl hun liefde lekker houden.

Het deed me denken aan de keer dat ik in Duitsland langs een zielloos industriegebied reed. Op een van die lelijke fabrieksloodsen stond toen de slogan: ‘Wohnmobile mit Leidenschaft’. ‘Campers met passie’. Hou toch op, die campers worden routinematig in elkaar gezet door mensen die dat al talloze keren hebben gedaan. Daar zit geen sprankje hartstocht bij. Ook dat is niet erg, als ze hun werk maar goed doen en ik als klant een degelijke camper krijg zonder montagefouten.

Ik ben zelf een enthousiaste man, maar dit soort overdreven liefdebetuigingen bij een routinematige bestelling mag wat mij betreft achterwege blijven.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *