Ik ben weer in de lucht!

Deze tekst kreeg ik niet te zien op mijn website,
maar dit was er dus wel aan de hand.

Vandaag (16 oktober 2017) kreeg ik goed nieuws van Marcel Wiegers, mijn ex-collega en websitebouwer: mijn website, die gehackt was en daardoor besmet met karrevrachten spam (voornamelijk uit Rusland) en om die reden tijdelijk niet ‘benaderbaar’, was weer operatief.

Min of meer noodgedwongen heeft Marcel, die alweer meer dan 8½ jaar geleden mijn weblog heeft gebouwd, mijn digitale woonstee onderworpen aan een grondige overhaul. Mijn dank daarvoor is groot. Hij is altijd de man op de achtergrond c.q. achter de schermen, maar hierbij wil ik hem even op de voorgrond en in het zonnetje plaatsen. Dus, mensen, als je een enthousiaste creatief zoekt voor het ontwerpen van je website of je wilt een nieuwe huisstijl laten ontwerpen, dan is Marcel Wiegers je man.

Ik ga natuurlijk niet precies vertellen wat hij allemaal gedaan heeft om de boel weer werkend te krijgen (Der Feind hört mit, tenslotte), maar alle ‘virtuele infecties’ zijn uitgebannen en de spam wordt – als het goed is – nu buiten de deur gehouden.

Het resultaat is dit nieuwe, frisse gezicht. Ik hoop dat mijn trouwe lezertjes dat kunnen waarderen! En ja, jullie mogen laten weten wat je ervan vindt; de mogelijkheid om te reageren op mijn weblogbijdragen is er ook weer. Je moet daarbij alleen even aangeven dat je geen robot bent, maar dat lijkt me geen onoverkomelijk bezwaar.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Eén reactie:

  1. Graag gedaan en hoop dat je er nu weer een hele poos tegenaan kan 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *