4 Mijl met handicap

Jullie weblogger vlak na zijn – gezien zijn
blessure – best redelijk verlopen 4 Mijl.

Een jaarlijks terugkerend, gezellig evenement in mijn geliefde woonplaats G… is de 4 Mijl. Vandaag (8 oktober 2017) werd de 31e editie ‘verlopen’.

Ik verheugde mij er niet zo op als andere jaren, want twee weken geleden voelde ik het, tijdens mijn trainingsrondjes die als voorbereiding op de 4 Mijl moesten dienen, ineens in mijn linkerkuit schieten. Ik stopte toen meteen met lopen en hield rust tot vandaag. Dat werd dus een 4 Mijl ‘met handicap’; het leek wel golf!

Mijn linkerkuit ‘hield het’ en ik liep voor een geblesseerde vijftigplusser een acceptabele 30.17 u. Laten we het erop houden dat ik matig tevreden was. Volgend jaar ga ik weer voor een ‘zevenentwintiger’ of een ‘achtentwintiger’!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Reacties zijn gesloten.