Eén keer daags inhaleren voor het beste resultaat

Phallus multicolor De Phallus multicolor (waarvan het mij niet lukt de Nederlandse naam te vinden), een paddestoel waaraan orgasmeopwekkende kwaliteiten worden toegeschreven. Het insect op de kop van de stinkzwamachtige moet daarom wel een Spaanse vlieg zijn.

Kijk, soms moeten we er even op wachten, maar dan komt er vanzelf weer een voorbij: een Onderzoek Dat De Mensheid Vooruit Helpt. Vandaag (10 oktober 2015) stuit ik – net na middernacht, om het nog wat pikanter te maken- namelijk op dit bericht.

Man, man, een paddestoel waarvan vrouwen die de geur ervan opsnuiven een orgasme krijgen: daar zit toch een luchtje aan, zou je zeggen, dat riekt naar een hoax. Maar nee, het staat in het International Journal of Medicinal Mushrooms en dan is het WAAR.

Wie nu meteen denkt: hé, het is herfst, paddestoelentijd, we gaan paddestoelen zoeken in de bossen voor een lange, hete herfst! Deze voortvarende mannen moeten we teleurstellen, want dit afrodisiacum groeit alleen op opgedroogde lavastromen op Hawaii.

Natuurlijk, ik heb een dirty mind, maar ik kan de soortnaam ‘Verstopt trilkorstje’ (waarvan de wetenschappelijke naam Achroomyces subabditus luidt; kijk maar hier),’Grasstengeltongetje’ of ‘Veelpuntig ballonnetje‘ niet meer lezen zonder scabreuze bijgedachten.

En zelfs de tekst van een onschuldig kinderliedje als ‘Op een grote paddestoel, rood met witte stippen’ komt in een ander daglicht te staan: ‘Krak’, zei toen de paddestoel, met een diepe zucht/Vlogen beide beentjes hopla in de lucht.’ Die diepe zucht en die beentjes in de lucht… wordt daarmee niet gewoon – omfloerst, weliswaar – een orgasme beschreven?

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *