Mensen, we worden belazerd!

Je handen desinfecteren verzwakt je weerstand… Ik zou eerder zeggen dat het niet desinfecteren je verstand verzwakt…

Vandaag (17 juli 2020) begrijp ik dat het niet best gesteld met ons is: we worden namelijk belazerd! Door wie? Nou, ‘de elite’, denk ik, of de deelnemers aan de Bilderberg-conferentie of, wie zal het zeggen, door de virologen en immunologen die onder één hoedje spelen met de regering en ons eronder willen houden.

Volgens de plakker van bovenstaande sticker, die ik bij mij in de buurt tegenkwam, kunnen we, wat zeg ik, móeten we stoppen met het ontsmetten van onze handen, want ‘het verzwakt je weerstand’.

In deze door COVID-19 geteisterde tijden is er weinig zeker, maar één ding staat voor mij als een paal boven water: het bewaren van anderhalf meter afstand tot mijn medemens lijkt me, tot het tegendeel bewezen is, juist heel verstandig, maar nóg verstandiger is het je mijlenver te houden van dit soort warrige complottheorieaanhangers die hun stickers en idiote ideeën als een kwaadaardig virus verspreiden.

‘Stop met het desinfecteren van je handen!!’ Het verzwakt je weerstand!! Nou, zo te zien verzwakt het niet desinfecteren van je handen je verstand…

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *